Met diverse leveranciers van producten en diensten zijn collectieve contracten afgesloten. Daardoor kunnen de leden en bureaus profiteren van fikse kortingen en andere voordelen.

> Gratis abonnement op Blauwe Kamer

U ontvangt als lid van de NVTL (ook niet-bureauleden) het vakblad de  Blauwe Kamer. Het abonnement bestaat uit een gedrukt blad (4 x per jaar) en een digitaal magazine (8 x per jaar). Alle leden ontvangen het  E-zine als onderdeel van hun lidmaatschap, ongeacht de hoogte van de contributie. 
 

> Gratis abonnement op Stedelijk Interieur

Het twee- maandelijks tijdschrift Stedelijk Interieur, het vakblad voor ontwerp, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

> Korting op vakblad Tuin en Landschap

Als lid van de NVTL krijgt u een fikse korting op het abonnement. U ontvangt het blad tweemaal per maand en daarnaast een wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

Tuin en Landschap is al decennia lang hét toonaangevend vakblad voor hoveniers, tuinarchitecten en gemeentefunctionarissen met openbaar groen in hun portefeuille. Met inspirerende artikelen over sortiment, wetgeving en landschapsprojecten. NVTL en het vakblad werken samen sinds 2007 met het uitbrengen van een tweejaarlijks themanummer over tuinen ontworpen door bij de vereniging aangesloten tuin- en landschapsarchitecten/-ontwerpers.

> OHRA Verzekeringen

OHRA biedt NVTL  kortingen op verschillende verzekeringen. 
 
Korting. Zonder. Gedoe 

Via de NVTL Amsterdam krijg je bij OHRA direct voordeel op verschillende verzekeringen. Zo ontvang je korting op de OHRA Zorgverzekering en alle OHRA Schadeverzekeringen voor particulieren. De kortingen binnen je collectieve contract gelden zowel voor jou als voor je meeverzekerde gezinsleden. https://www.ohracollectief.nl/cmhf778

OHRA Schadeverzekeringen voor NVTL leden 

Bij OHRA bieden wij ook particuliere schadeverzekeringen aan. Natuurlijk krijg jij als lid van de NVTL op deze verzekeringen korting. De korting kan zelfs bij bepaalde verzekeringen oplopen tot maximaal 15%.

Als NVTL lid profiteer jij samen met jouw gezinsleden van 4% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Meer informatie 

Voor bureauleden:

> Service Center Stichting Fonds Architectenbureaus

De onafhankelijke helpdesk van SFA adviseert werkgevers en werknemers in de architectenbranche over allerlei arbeidszaken: van arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden tot modelcontracten. In het kader van een goede serviceverlening biedt SFA hun diensten tegen een kleine vergoeding nu ook aan BNI, BNSP en NVTL aan. Meer informatie.

>   Collectief verzekerd via de NVTL 

AON aansprakelijkheidsverzekering

We maken u er graag op attent dat u als lid van NVTL vanaf 1 januari 2020 kunt profiteren van de Aon zorgverzekering met privileges, zoals:

  • Kortere wachttijden met behulp van de Zorgcoach
  • Second opinion door Royal Doctors en wanneer het nodig is ook een first opinion

Bovendien profiteren u en uw gezinsleden van 4% collectieve korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering. 

Wilt u meer informatie over dé zorgverzekeringen met privileges voor Tuin- en Landschapsarchitecten? Ga dan nu naar de website.

De NVTL is een samenwerking aangegaan met verzekeringsmakelaar Aon. Aon is bezig een compleet verzekeringsaanbod samen te stellen, speciaal gericht op ondernemers in de tuin- en landschapsarchitectuur. Door de collectieve inkoop kunt u profiteren van scherpe premies en uitstekende dekkingen. Ook krijgt u bij Aon een deskundig en vrijblijvend advies.

Aon is specialist in verzekeringen voor architecten en ontwerpers en al vele jaren de trouwe assurantiepartner van onder meer de BNA en de BNI. Aon helpt klanten met expertise, maatwerk en inkoopkracht. Zodra er iets verandert in wet- en regelgeving of aansprakelijkheden, wordt er direct een passende oplossing ontwikkeld. Zo is uw bedrijf altijd optimaal verzekerd.

U kunt al een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze sluit aan bij de Nieuwe Regeling DNR. Maar ook als een opdrachtgever wil afwijken van de gangbare leveringsvoorwaarden,  zoekt Aon samen met u naar een oplossing. Ook aanvullende dekkingen zijn mogelijk, zoals voor projecten in het buitenland.  Een team van specialisten zit klaar om u te adviseren.

De aansprakelijkheidsverzekering  bestaat uit twee onderdelen:

1. Beroepsaansprakelijkheid

Deze dekking beschermt u tegen onverhoopte kostbare fouten in uw werk als ondernemer in de tuin- en landschapsarchitectuur. Deze dekt met name situaties waarin een klant u aansprakelijk stelt voor geleden financiële schade - in vaktaal "zuivere vermogensschade". Het gaat dan niet om materiële en/of letselschade maar om aantasting van het financiële vermogen van uw klant.

2. Bedrijfsaansprakelijkheid

Deze dekking beschermt u tegen claims in verband met materiële en/of letselschade en de gevolgen daarvan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een medewerker die uitglijdt op een gladde vloer waarvoor niet is gewaarschuwd. Uw bedrijf is dan aansprakelijk. (Let wel: zuivere vermogensschade valt hier niet onder.)

Voor meer informatie, premies en afsluiten kunt u contact opnemen met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

088-8108174

> Assistance Software

Met het bedrijf Assistance Software zijn collectieve afspraken gemaakt. Het bedrijf is gevestigd te Naarden en gespecialiseerd in het ontwikkelen van administratieve sofware voor de architectenbranche. Op verzoek ontvangt u vrijblijvend informatie over hun producten en diensten. U kunt hiervoor bellen naar 085-2220140 of kijken op de website.

U ontvangt 10% korting bij aanschaf van een programma en tot 15% korting op de aanschaf van een heel softwarepakket. U dient wel aan te geven dat u lid bent van NVTL.

> Kantoorbenodigheden

Met Lyreco Nederland B.V. is een collectieve overeenkomst afgesloten. Op alle artikelen uit de catalogus (non-core artikelen) geldt een reductie van 30% op de bruto verkoopprijs. Voor alle core-producten geldt een variabel kortingspercentage van 30 tot wel 70%.
Meer informatie

> Korting bij Norminstituut Bomen

Het Norminstituut Bomen heeft als doel de kwaliteitszorg rond bomen te verbeteren. Het instituut ontwikkelt en standaardiseert kwaliteitseisen, richtlijnen en normen voor werkzaamheden in, rond en met bomen. Dit resulteert in procesmatige, uniforme werkwijzen en toetsbare eisen, zoals uitgewerkt in het Handboek Bomen, de Resultaatsmeter, Boommonitor en de Bomenposters. Het Norminstituut Bomen is onafhankelijk en voert zelf geen advies- of uitvoeringswerkzaamheden uit. De bomenposter ‘Bomen Ontwerp’ is door de NVTL en Norminstituut Bomen samen ontwikkeld.

Via een licentie zijn de instrumenten met korting (500 euro in plaats van 850 euro) beschikbaar voor leden van de NVTL. Ook is er voor leden de mogelijkheid om een hardcopy Handboek Bomen aan de schaffen voor 125 euro in plaats van 185 euro.

Norminstituut Bomen is te allen tijde beschikbaar voor vragen van leden van de NVTL.

Meer informatie

> Pensioenen

De NVTL heeft geen eigen CAO en kent daarom geen verplichte aansluiting bij een pensioenfonds. De aangesloten bureaus kunnen zich vrijwillig aansluiten bij de Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus en daar een pensioenregeling afsluiten voor hun personeel. De uitvoering van de pensioenregeling is ondergebracht bij Syntrus Achmea.

Voor meer informatie kunt u bellen naar het Pensioenfonds voor Architectenbureaus: 020-6072775 of meer informatie teruglezen op de website.