YOUNG NVTL Is een onderdeel binnen onze verenigiing voor afgestudeerde, young professionals in het vak tot circa 35 jaar.

HIermee bieden wij de jonge professionals een eigen podium binnen de vereniging om meetings en events te organiseren, welke zijn afgestemd op de behoefte en netwerk van deze doelgroep.

In de commissie van YOUNG NVTL zitten Saskia Bottemberg, Cor Sijmons en David de Boer. 

Wil je daar informatie over of, nog beter, je meteen aansluiten: mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

STUDENTLID  | JUNIORLID

Ook voor studenten is een lidmaatschap zeer aantrekkelijk. Het biedt je de mogelijkheid om via allerlei activiteiten in contact te komen met potentiële stage adressen, toekomstige werkgevers te ontmoeten of jezelf te presenteren met een project of prijsvraag.

Voor studenten is lid zijn ook financieel aantrekkelijk je bouwt direct aan je netwerk  en je kan veelal kosteloos deelnemen aan NVTL-activiteiten.