De werkgroep Duurzame Stedelijke Ontwikkeling (DSO) bestaat uit leden van de NVTL en de BNSP. Het doel is ‘het stimuleren van het op zodanige wijze ontwerpen, bouwen en inrichten, gebruiken en beheren van de stedelijke omgeving, dat de schade voor de gezondheid en het milieu zoveel mogelijk wordt beperkt voor nu en in de toekomst’. Vanuit onze missie organiseren wij onder andere workshops, excursies en netwerkbijeenkomsten.

We willen een nieuwe stap zetten in de integrale ontwikkeling van duurzaamheid. Wij presenteren en voeren gesprekken over voorbeeldprojecten en werken aan een publicatie hierover.  Wil je meewerken? Dan kan je via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.contact met ons opnemen.

De werkgroep bestaat uit: Gerjan van de Werp, Michaël Meijer, Harro Barend, Michiel Brouwer, Bert Harmelink, Leida van den Berg, Femke Adriaens, Jan Laan, Olga van der Linden, Eginhard Rot, Peter Smit, Martin Dubbeling en Elma van Beek.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep DSO