ZZP-bijeenkomst

'Modelovereenkomst en Broodfonds'

Hoe regel jij het?

Heb jij het allemaal voor elkaar? Een eventueel arbeidsongeschiktheid afgedekt? Heb jij voldoende kennis van modelovereenkomsten? Op dinsdag 15 november organiseert de BNSP en NVTL een informatiebijeenkomst voor Zelfstandig Professionals (ZP’ers). Broodfonds verteld meer over hoe je als ZP’ers samen met anderen een broodfonds kunt opstarten en je arbeidsongeschiktheid kan afdekken. Huub de Graaff, jurist en SFA (Stichting Fonds Architecten), verteld ons alles over de modeovereenkomst.
Zorg dat je als ZP’er goed voorbereid bent op de nieuwe wetgeving en ziekte: wees erbij en meld je aan! Na afloop is gelegenheid om tijdens de borrel door te praten.

Programma

Het programma is afgestemd op de Zelfstandig Proffessional en is tweeleding.

Een modelovereenkomst, hoe werkt dat?
Veel zelfstandige professionals hebben te maken met de verandering van VAR naar modelovereenkomst. Veel opdrachtgevers zijn bang dat de overeenkomst niet dekkend genoeg is en tot verrassingen achteraf leidt. Zorg dat je sterk in je schoenen staat met een overeenkomst die deze twijfel wegneemt. De BNSP en NVTL hebben Huub de Graaff, maker van de modelovereenkomst voor architecten, uitgenodigd om de ZP’ers verder te helpen deze middag.

Een broodfonds als uitkomst voor arbeidsongeschiktheid?!
Word je als ondernemer ziek, dan heb je tijdelijk geen inkomen. Je wilt dit risico graag goed afdekken. Hoe doe je dat? Samen met andere ondernemers kun je in een broodfonds elkaar ondersteunen op vrijwillige en gelijkwaardige basis.

Het broodfonds is bedacht door en voor ondernemers, die weten wat zij nodig hebben. Ben je langer dan een jaar ondernemer? Dan is een broodfonds misschien iets voor jou. Broodfonds kent al 9500 deelnemers in 223 groepen. Een van de bedenkers vertelt tijdens de bijeenkomst meer over dit concept. Mogelijk heb jij binnenkort ook je broodfonds geregeld! .

Informatie:

Datum         Dinsdag 15 november 2016
Tijd              15:00 - 18:00 uur (Inloop vanaf 14:30 uur)
Locatie        Igluu, Jansdam 2a, Utrecht
Prijs             €0,- voor leden BNSP / NVTL
                     €25,- voor niet-leden         

 

Een samenwerking van:

BNSP

     NVTL logo