Graag attenderen we jullie op het Ruimte en Licht Festival 2016 dat op 17 november in Eindhoven wordt gehouden. De mogelijkheden van licht in de openbare ruimte nemen hand over hand toe, en dit is een mooie gelegenheid om je lichtkennis en –netwerk bij te spijkeren.

Het programma
In overleg met de organisatie hebben we het volgende programma samengesteld:

09.30 – 10.30     NVTL inloop speciaal voor leden om onderling bij te praten en laatste (NVTL-)
                              ontwikkelingen uit te wisselen (bij voldoende animo – min. 15 deelnemers)
10.30 – 11.00     Inloop overige Festival deelnemers
11.00 – 11.30     Inspirerende keynote door toplandschapsarchitect
11.30 – 16.15     Keuze uit 20 kennissessies, masterclasses, pitches en meer*
16.15 – 19.00    Uitreiking Inspiratie Award, Ruimte en Licht Diner 2016
19.00 – 22.00    GLOW Wandeling

* Naast de keynote wordt onder meer aandacht besteed aan het project Arena Boulevard (Karres + Brands), StijpS (Hoebink + Daniels), Smart Lighting, Lichtvisie Antwerpen, winnaar Ster van de Nacht (bewust verlichten), participatie in lichtprojecten, Debatten door TU/E studenten, een sessie door Lichtontwerpers Nederland en meer.

Inspiratie Award 2016
Vakblad Ruimte en Licht én stichting OVLNL organiseren parallel aan het Festival ook de Inspiratie Award 2016. We nodigen je van harte uit ook jouw (openbare verlichtings)idee aan te melden om in aanmerking te komen voor de titel én vooral om kennis en inspiratie te delen. NVTL neemt ook zitting in de jury. 

Speciaal tarief
De organisatie streeft naar een brede mix van deelnemers aan het Festival. Naast beheerders, beleidsmakers, marktpartijen ook stedenbouwers, (landschaps)architecten, lichtontwerpers en meer. We hebben, mede om die reden, met de organisatie een tarief van € 95,- kunnen afspreken (ipv reguliere tarief van € 295,-). Bij je aanmelding kun je in het opmerkingenveld aangeven ‘lid NVTL’ dan wordt automatische het speciale tarief gehanteerd.

Meer Informatie kunt u vinden op de website.