UITNODIGING BUREAUMIDDAG NVTL - De zelfstandige NVTL-er

Datum:        Donderdag 29 september
Plaats:        Jaarbeurs, Utrecht; Dag van de Openbare ruimte
Tijd:             Inloop-borrel van 14.30 tot 15.30 uur
                     NVTL-stand
                     Bureaumiddag van 15.30.00-16.45 uur
                    Juliana zaal 6
Voor wie?: Bureauleden NVTL EN max. 2 niet-lid introducés
 
Op de 2e bureaumiddag van dit jaar is er de unieke gelegenheid om als niet-bureaulid bij de NVTL aan te schuiven. We willen namelijk iedereen de kans bieden om mee te denken over het bureaulidmaatschap van de toekomst!
Dit vindt plaats op een bijzondere locatie en onder de vleugels van een bijzonder evenement:
 
DvdOR                     Jaarbeurs
 
In de staart van de recessie ziet de huidige arbeidsmarkt voor en tuin- en landschapsarchitecten en –ontwerpers er heel anders uit dan 10 jaar geleden. Dat merkt de NVTL ook: haar ‘bureauleden’ zijn niet langer alleen gerenommeerde (grote) bureaus maar bestaat voor bijna 75% uit ‘ZZP-ers’ of liever: ZP-ers (zelfstandige professionals).
Hoewel deze titel alom een begrip is, heeft de ZZP-er geen wettelijke status.
Voor hen zou de NVTL als vakvereniging ‘voor leden door leden’ een dankbare rol ter ondersteuning kunnen bieden. Dit geldt ook voor de tuin- en landschapsontwerper die nu niet optimaal vertegenwoordigd wordt door een beroepsvereniging.
Maar hoe? Daar hebben we jullie als leden dus voor nodig!
 
Op donderdag 29 september willen wij samen met jullie een perspectief uitzetten van wat de NVTL allemaal zou kunnen doen of al doet om de ZP-ers en hun nieuwe werkvormen te ondersteunen.
Met prikkelende vragen willen de gesprekleiders weten: hoe krijg je opdrachten, werk je samen met anderen, werk je meer voor jezelf of voor bureaus, hoe ben je te vinden voor opdrachtgevers, en vooral: wat biedt de NVTL jou en vooral: wat (nog) niet!
 
Meldt je meteen aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 020 – 4275590
EN voor toegang tot de beurs via de website van de Dag van de Openbare Ruimte.
 
Namens de bureaucommissie:
Peter Veenstra & Aviva Joosting-Schulze