Lezing door Jan Gehl, 7 september 2016 te Rotterdam

De inspirerende Deense architect en stedebouwkundige Jan Gehl komt naar Nederland vanwege de Nederlandse vertaling van Cities for People (Steden voor mensen). Gehl richt zich al jaren op het menselijker maken van steden. Cities for People uit 2010 illustreert zijn wereldwijde invloed en betrokkenheid en is nog steeds actueel. Op uitnodiging van de BNSP, uitgeverij Blauwdruk en gemeente Rotterdam komt hij nu naar Nederland en geeft een lezing in de oude Kriterion Bioscoop in Rotterdam.

jangehl

Lezing

Woensdagavond 7 september houdt Jan Gehl in Rotterdam een presentatie. Hij gaat dan onder meer in op de betekenis van zijn boek voor de hedendaagse Nederlandse situatie. Eerder gaf Gehl adviezen voor de verbetering van Rotterdam. Wat is daarvan geworden? Is er een verband tussen zijn visie en de hoge plaats die Rotterdam nu inneemt op lijstjes van populaire steden?

Avondprogramma

U bent vanaf 19:30 uur welkom bij Kriterion in de foyer waar voor iedereen koffie en thee klaar staat. De avond (20:00 – 22:00 uur) wordt gepresenteerd door Annemieke Fontein. Na afloop zal Jan Gehl boeken signeren. Dit vind plaats in Café Engels direct naast Ingang A, waar ruimte gereserveerd is om na te praten en te borrelen.

Toegang

€10,- (Voor leden BNSP en/of Blauwe Kamer en studenten is een korting van € 5,-)

Opgeven kan per e-mail. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vermeld hierbij een eventueel lidmaatschap.

Adresgegevens

07/09/2016
20:00 tot 22:00
Kriterion
stationsplein 45
3013AK, Rotterdam

Extra adres informatie

Ingang A, 7e verdieping. Hier staat koffie en thee voor u klaar.