Masterclass met Santhagens
 
Studenten op excursie met Edwin Santhagens in Roombeek Enschede 2
 
Op dinsdag 14 juni zal een bijzondere bijeenkomst plaatsvinden van De Ontwerptafel, ook een initiatief van |het ontwerp instituut|. Bedoeld voor de ontwerper die naar een hoger niveau wil, door te leren van de praktijk en van anderen. Zes ontwerpers leggen aan elkaar een ontwerp voor waar ze in hun eigen gevoel niet helemaal uitkomen en overleggen daar samen over, op zoek naar een oplossing of verbetering.
Daarnaast zal tuin- en landschapsarchitect Edwin Santagens de presentaties en discussies volgen en daar op inspringen en van het geheel een echte masterclass maken. Santhagens is een van de grote Nederlandse ontwerpers met bekroonde en geloofde ontwerpen zoals van Park Schinkeleilanden, Park Frankendael, het Oosterpark allemaal in Amsterdam, Binnenstad Enschede, stadsplein De Heuvel in Tilburg, Dakpark Vierhavensstrip in Rotterdam en vele anderen.
 
Naast de zes deelnemende ontwerpers kunnen er ook een aantal toeschouwers aanwezig zijn, die enkel kijken.
De dag vindt plaats op dinsdag 14 juni 2016 van 09u30 tot 16u30 in ACEC Apeldoorn
start om 09u30 in het ACEC gebouw te Apeldoorn.
Deelnameprijs voor is 160 euro en 75 euro voor de toeschouwers. Alle horeca inbegrepen. Student NVTL leden betalen hiervoor 80 en 40 euro..
Opgave voor De Ontwerptafel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De volgorde van aanmelding bepaalt de samenstelling.