NVTL mini-masterclass Verlichting i.s.m. Elba-Rec en Philips

Mini-masterclass Verlichting: Zo komt u tot het perfecte verlichtingsplan
 
Voor: leden van de NVTL (gratis)
Datum: maandag 27 juni 2016, van 13.30 tot 17 uur
Locatie: Lighting Application Centre (LAC/High Tech Campus) in Eindhoven
Organisatie: Elba-Rec 
Gehost door: Philips Lighting
Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 020-4275590

 

In een succesvolle ontwerpopdracht zijn de verlichtingsobjecten onderdeel van het totale ontwerpconcept. Maar wie bepaalt de opdracht? Is dat de ontwerper, de gemeente of de ingehuurde lichtadviseur? Hierover gaat de mini-masterclass Verlichting van de NVTL op maandagmiddag 27 juni 2016 in het Lighting Application Centre in Eindhoven.

Aan het woord komen onder meer ontwerper Joost de Natris van karres+brands, die op Plein Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost aan een inspirerend lichtplan werkte. Ook de gemeente Emmen heeft verlichting in haar centrumplan een vooraanstaande rol laten spelen. Daarover vertelt Vincent Fennis van de gemeente Emmen. Bert van de Bunt van Spectrum Advies & design geeft een praktische kijk op het delen van verantwoordelijkheden.

De mini-masterclass voor de leden van de NVTL wordt georganiseerd door Elba-Rec en wordt gehost door Philips Lighting. Naast het thema ‘het succesvol formuleren van de ontwerpopdracht’, brengt Philips Lighting u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de LED-techniek. Deze middag (van 13.30 tot 17 uur) mag u kortom niet missen.

Deze masterclass is aangemeld bij Bureau Architectenregister en voldoet aan de verplichting tot bij- en nascholing voor 2016.

Download hier het programma.

 

ELBA

             

       

 

 

 NVTL logo           

 

  Philips