Congres Building the Future of Health | Universitair Medisch Centrum Groningen | 1 - 3 juni 2016
 
In het kader van het thema ‘Gezond Landschap’ levert de NVTL een bijdrage aan Building the Future of Health, een driedaags congres over de relatie tussen de gebouwde omgeving en onze gezondheid.
 
Thematiek
Dit toonaangevende congres staat volledig in het teken van de bijdragen die het ontwerp en de kwaliteit van de gebouwde omgeving kunnen leveren aan een goed en gezond leven. In een zeer brede line-up komen alle ruimtelijke schaalniveaus aan de orde: van onze steden en wijken via ons landschap tot het ontwerp van onze huizen en zorgvoorzieningen, waaronder natuurlijk onze ziekenhuizen. Met het Healthy Ageing-concept als uitgangspunt, biedt Building the Future of Health een podium voor inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft het een actuele stand van onderzoek, beleid en concrete projecten op het vlak van gezondheid en het ontwerp en de inrichting van onze leef- en zorgomgeving.
 
Prominente sprekers
Het congres biedt een podium aan ruim honderdvijftig prominente sprekers, waaronder Andre Knottnerus (WRR), Machteld Huber (Institute for Positive Health), Rijksbouwmeester Floris Alkemade, Johan Mackenbach (Erasmus Universiteit), Rudy Rabbinge (Wageningen Universiteit), Sophia de Rooij (UMCG), Douglas L. Wood (Mayo Clinic), Paul Scialla (Delos Innovate Well), Deborah DiSanzo (IBM Watson Health), Anne-Sophie Parent (AGE Platform Europe), Gordon Price (Simon Fraser Universiteit), Jeffrey Shumaker (Chief Urban Designer New York), Christine Nickl (Nickl & Partner Architecten), Hilary Sample (Columbia Universiteit) en vele anderen.
 
Initiatiefnemers
BTFOH is een initiatief van het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN), de Stichting Thomassen à Thuessink, TNO en leerstoel voor Ruimte en Gezondheid van de Rijksuniversiteit Groningen. De conferentie is een geassocieerde activiteit van het Nederlandse EU-voorzitterschap in de eerste helft van 2016.
 
Korting voor leden van de NVTL
Mocht u interesse hebben om het congres te bezoeken dan ontvangt u als lid van de NVTL een korting van 50% . Neem hiervoor contact op met het secretariaat van de NVTL. Hier ontvang u een code waarmee u op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de tickets met korting kunt bestellen, maar wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal codes beschikbaar.
 
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunt u zich hier abonneren op de nieuwsbrief en vergeet BTFOH niet te liken op Facebook en hier te volgen op Twitter.
Meer informatie over het congres en het programma kunt u ook vinden via www.btfoh.eu.