Presentatie boek Duurzame Landschapsarchitectuur en nieuwjaarsreceptie

Op 30 januari 2015 zal, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de NVTL, het boek Duurzame Landschapsarchitectuur worden gepresenteerd. Het boek geeft een overzicht van de “State of the Art” van projecten op het gebied van duurzame landschapsarchitectuur in Nederland. Het is samengesteld onder redactie van de commissie vakontwikkeling van de NVTL en de presentatie van het boek is het sluitstuk van het thema Duurzame Landschapsarchitectuur van de afgelopen 3 jaar. Het wordt uitgegeven door uitgeverij Blauwdruk uit Wageningen.

 nieuwjaarsreceptie 2015

 (foto: Fotoservice Nederland)


Voorafgaand aan de presentatie en de receptie zal een excursie worden gehouden naar het waterbergings- en recreatieterrein Eendragtspolder. Dit project, van Copijn Tuin en Landschaparchitecten, is opgenomen in het boek.


Het programma voor deze middag is als volgt;

14.00 uur    ontvangst
14.30 uur    toelichting op het project rond de Willem Alexanderbaan
15.00 uur    start fietsexcursie
16.30 uur    einde fietsexcursie, start borrel
17.00 uur    aanbieden boek, presentatie van de plannen voor het nieuwe verenigingsjaar
18.30 uur    einde


Locatie;
Hoofdgebouw Willem Alexanderbaan
Nely Gambonplein 1
2761EH, Zevenhuizen


Wij hopen u op deze locatie te mogen ontmoeten.  Aanmelden kan tot uiterlijk 26 januari 2015 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarbij s.v.p. aan of er een fiets gereserveerd moet worden.


Namens het bestuur en de commissie Vakontwikkeling van de NVTL,

Peter Wijnhof
Bestuurssecretaris