Op 12 september vindt het Festival van het Landschap plaats op landgoed Doornik, Doornik 1 te Bemmel. Het Festival wordt in het kader van de Landschapstriënnale 2014 georganiseerd en is hét feest voor iedereen binnen de wereld van de tuin- en landschapsarchitectuur en iedereen die met hen samenwerkt. Het festival is er op gericht om de uitwisseling tussen vakgenoten in een ontspannen sfeer tot stand te brengen. Lokaal gebrouwen bier, ambachtelijke hapjes, een kampvuur en goede muziek van een band en diverse deejays op een prachtige locatie zijn de ingrediënten voor dit feest! Het Festival van het Landschap start om 18.30 uur op landgoed Doornik in Bemmel met een diner parlant en borrel, waarna het feest aanvangt. Het verrassingsmenu wordt verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’ uit Lent, zij maken eerlijke gerechten uit de streek geserveerd op een unieke manier vanuit de brandweerwagen.  Wie wil overnachten kan een tentje opzetten of een tent huren bij ‘in het Wijland’, reserveer wel een plekje via www.inhetwijland.nl.Het Festival is een unieke gelegenheid om met (oud) studievrienden, collega's of vrienden af te spreken. Voor slechts 20 Euro ben je voor de hele avond voorzien van eten, drinken, ambachtelijke hapjes, kampvuur en goede muziek!
De Bijhouwerlezing (en excursie), die voorafgaand aan het Festival van het Landschap wordt georganiseerd, zit inmiddels vol. Opgave hiervoor is dus niet meer mogelijk!

.

Reserveer je tickets voor 8 september door een email te sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak het bedrag over op NL78 INGB 0003 2838 12 t.n.v. NVTL. 
Graag in de referentie vermelden: <naam> optie 1, 2 of 3*

 Let op er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ticket 1: Festival van het Landschap + Diner Parlant (UITVERKOCHT) 


Toegang tot het festivalterrein voorzien van gratis consumpties, diverse hapjes, snacks en verrassingsdiner verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’. Aanvang: 18.30 uur.

Kosten: €20,- Ticket 2: Borrel + Diner Parlant (UITVERKOCHT)
 

Borrel en verrassingsdiner verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’. Ideaal voor de bezoekers van de Bijhouwerlezing die nog een hapje willen eten en na willen praten. Aanvang: 18.30 uur tot ca. 20.00 uur

Kosten: €15,- inclusief twee consumpties. Ticket 3: Festival van het Landschap (UITVERKOCHT)
 

Toegang tot het festival, waar je wordt voorzien van gratis consumpties en ambachtelijke hapjes, kampvuur en goede muziek. Aanvang: 20.00 uur.

Kosten: €12,50 inclusief dranken de hele avond. Datum: vrijdag 12 september, 18.30 – 00.00 


Locatie: Doornik 1 (achterhuis) | 6681 KG | Bemmel

Het Festival van het landschap wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur en is mede mogelijk gemaakt door:

  • Landschapstriënnale Lingezegen 2014
  • Philips Lighting
  • Ebben Boomkwekerij
  • Rod'or Advies
  • Rots Maatwerk
  • Steenbakkerij Vande Moortel

 

 Locatie

Landgoed Doornik staat in de omgeving vooral bekend om de heerlijke zalm die op ambachtelijke wijze door de eigenaar zelf wordt gerookt. Een verblijf hier doet bijna verplichten tot een proeverij! Wat uiteraard ook mogelijk is. Daarnaast fungeren de stijlvolle boerenschuur en de tuinen er omheen als festivallocatie. Daarnaast is Doornik één van de bruispunten van de landschapstriënnale en een prachtplek voor diverse tentoonstellingen. Tijdens het festival zijn een aantal van deze tentoonstellingen te bekijken o.a. Duurzame landschapsarchitectuur, Ontwerpen aan water en Leven met water. Daarnaast is het Panorama Doornik bekijken.

 Overnachten

Geen festival is compleet zonder de nacht te eindigen in een tentje. Origineel overnachten in een volledig ingerichte tipi, pipowagen of knusse caravan en warm buiten douchen met uitzicht. Allemaal ingelijst met niet alledaagse verwennerij. Zie jij jezelf al zitten… met een glaasje wijn in onze houtgestookte hottub of ’s ochtends aan een vers ontbijt In het Wijland. Meld je wel even aan via www.inhetwijland.nl . Er zijn een beperkt aantal plekken, dus vol = vol!!

 Bereikbaarheid

Auto

Vanaf de A325 tussen Arnhem en Nijmegen neem de afslag Elst ga direct over naar de Prins Mauritssingel/N325. Op de Prins Mauritssingel/N325 links afslaan naar de Laauwikstraat.  Neem na 900m. De tweede afslag op de rotonde naar de En rijdt de straat uit tot afslag Vossenpels. Op de Vossenpels rechts afslaan naar landgoed Doornik. Bij het landgoed staat aangegeven waar je kan parkeren.

OV

Vanaf station Arnhem CS kunt u onder andere bus 33 nemen richting Nijmegen CS. 
Vanaf station Nijmegen CS of Station Nijmegen Lent