Op vrijdag 27 juni  heeft de commissie Vakontwikkeling weer een interessant programma samengesteld. Er wordt een bezoek gebracht aan de Landschapstriënnale Lingezegen 2014, waar  naast de vaste tentoonstellingen op de verschillende ‘Bruispunten’ ook het Festival of Follies ‘Timescape’  kan worden bezocht.  De Follies van het Festival worden op dat moment gebouwd en kunnen door middel van een fietsroute bekeken worden.

Na afloop van deze excursie-om  15.30 uur- wordt  de Algemene Ledenvergadering gehouden. De agenda en bijbehorende vergaderstukken zullen de komende dagen op deze pagina beschikbaar worden gesteld. Aansluitend aan de ledenvergadering is er een borrel met  barbecue.

Het volledige programma voor die dag ziet er als volgt uit;

  • 13.00 uur Op station Elst zijn fietsen beschikbaar waarmee langs de Triënnale en de  in aanbouw zijnde objecten van het Festival of Follies kan worden gereden Bij het station zijn een aantal fietsroutes te krijgen die eindigen op  Bruispunt de Bredelaar.
  • 15.00 uur Inloop ALV, bezichtiging diverse tentoonstellingen rond het Bruispunt de Bredelaar. Voor leden die met het openbaar vervoer willen komen is op aanvraag vervoer vanaf station Elst beschikbaar.
  • 15.30 uur Start ALV op de Bredelaar
  • 17.00 uur Einde ALV, borrel en barbecue op de Bredelaar samen met de deelnemers aan het Festival of Follies. Rond de Bredelaar zijn verschillende tentoonstellingen te bezichtigen.

 

Adres Bruispunt de Bredelaar,  Breedlersestraat 7, 6662 NP  Elst. Bij de boerderij is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar.  Langs de Breedlersestraat geldt een parkeerverbod.

Meer informatie over de Landschapstriënnale Lingezegen 

Meer informatie over het Festival of Follies

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 20 juni (dit i.v.m. fietshuur/catering). Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.  Bent u van plan de excursie en/of de ALV te bezoeken, dan zouden wij graag het volgende van u weten;

  • Ik doe wel/niet mee met de fietsexcursie
  • Ik neem wel/niet mijn eigen fiets mee
  • Ik bezoek wel/niet de ALV
  • Ik doe wel/niet mee aan de barbecue (voor leden NVTL gratis. Niet-leden betalen € 12,50 excl. drankjes)

Dit graag in een berichtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.