Prijsuitreiking ideeënprijsvraag

Woensdag 4 juni 2014, 14.00 - 17.00 uur
Auditorium van de Kunsthal in Rotterdam

Samen met de Internationale Architectuurbiënnale Rotterdam (IABR) en de Gemeente Rotterdam organiseerden BNA Onderzoek, de NVTL en de BNSP een ideeënprijsvraag voor architecten, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen.
Uitgaand van de ‘stromen’ die de stad (in dit geval Rotterdam) in komen en uit gaan, en de interactie tussen al deze stromen, werd er ontworpen aan een concreet vraagstuk: de opwaardering van het gebied Blaak / Westblaak. Stromen zoals verkeer, water, voedsel, lucht, mensen en energie moeten zo georganiseerd worden dat het gebied veerkrachtiger, leefbaarder en toekomstbestendiger wordt.

Tijdens de prijsuitreiking op woensdag 4 juni (14.00-18.00 uur) zal Dirk Sijmons (curator van de IABR) de geldprijs uitreiken aan het winnende team. Daarnaast worden de uitkomsten besproken met de gemeente Rotterdam en het publiek. Sprekers op deze dag zijn Dirk Sijmons, Paul de Ruiter, Astrid Sanson en Jos Gadet.

U bent van harte welkom om deze prijsuitreiking bij te wonen.
Toegang: Gratis
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie op: ontwerpen met stromen