2017 belooft een spannend jaar te worden. Het zal het eerste volle jaar zijn met de nieuwe verenigingsstructuur. We kunnen de nieuwe beoogde bestuursvoorzitter voorstellen! Daarnaast zijn er ook in 2017 natuurlijk inhoudelijke uitdagingen voor bijvoorbeeld het NVTL-thema ‘gezond landschap’. Kortom: Voldoende reden voor de NVTL om het nieuwe jaar in te luiden met een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Waar?

Op Fort Vechten is het nationale waterliniemuseum onlangs geopend. Een ultieme integratie van landschap en gebouw. Voor het landschap van het fort is een ontwerp gemaakt door West 8. Een mooie aanleiding om deze locatie te bezoeken. De bijeenkomst vindt plaats in Chambree 18 (adres en routebeschrijving)

Wat en wanneer?

Programma
Vooraf gratis bezoek aan waterlinie museum (op eigen gelegenheid).
 
1345     inloop in het auditorium
1400     toelichting op plan door West8: Penne Hangelbroek
1425     toelichting plan entreegebied door Parklaan: Aleks Droog
1440     wandeling op en rond het fort
1530     Verzamelen chambree 18
1545     Toelichting Bestuur NVTL
1600     Borrelen
1730     einde

 

Aanmelden!

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 020-4275590.
Aangezien er beperkt ruimte is vragen wij éénieder zich aan te melden. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plek, dan houden wij de volgorde van aanmelden aan.

Extra: Gratis bezoek het waterliniemuseum.

NB: De NVTL biedt de aanwezigen, (max. 2 per gezin), een bezoek aan het Waterliniemuseum aan voorafgaand aan de bijeenkomst. Graag bij je aanmelding aangeven of je hier gebruik van wilt maken.