> Introductie

Het Kanaal is het digitale E-magazine van de NVTL. Elke twee weken biedt de vereniging hiermee een zo breed en actueel mogelijk nieuwsoverzicht aan voor en over tuin- en landschapsarchitectuur. Het Kanaal heeft met een groeiend aantal van ruim 2000 abonnees een goed vertakt en divers netwerk aan lezers.

> Abonnee worden

Een abonnement op Het Kanaal is kosteloos. U kunt zich hieronder abonneren door uw gegevens in te vullen. U ontvangt Het Kanaal dan tweewekelijks per e-mail.

> Aanleveren nieuwsberichten

Voor de inhoud is Het Kanaal afhankelijk van het aanleveren van nieuws door derden. Bedrijven, instellingen en individuele personen worden dan ook van harte uitgenodigd berichten aan te leveren aan de redactie met verzoek tot plaatsing. Bij voorkeur via het mailadres sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Binnengekomen berichten worden door de redactie beoordeeld en geredigeerd op basis van drie criteria:
> relevantie voor het vakgebied van de tuin- en landschapsarchitectuur.
> actualiteit en nieuwswaarde
> interessantheid voor een brede groep lezers.

De inhoud van Het Kanaal wordt vormgegeven door een redactie van vrijwilligers onder verantwoordelijkheid van de commissie Extern en het secretariaat van de NVTL.

> Disclaimer

De NVTL en de redactie van Het Kanaal behouden zich het recht voor aangeleverde berichten te weigeren, in te korten of tekstueel te redigeren zonder overleg met of goedkeuring van personen of organisaties waarvan het bericht afkomstig is.

De NVTL en de redactie van Het Kanaal streven een zo’n groot mogelijke actualiteit, zorgvuldigheid en correctheid na van de in de nieuwsbrief vermelde informatie. Zowel de individuele redactieleden als de NVTL zijn echter niet aansprakelijk voor de inhoud, onvolledigheid of onjuistheid van de feitelijke informatie van de opgenomen berichten. Ook sluit de NVTL en de redactie elke aansprakelijkheid uit als gevolg van enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van Het Kanaal of de informatie die in Het Kanaal vermeld staat.

> Archief

Lees hier eerdere versies van het kanaal