Kick-off Young NVTL & Open Podium

Datum
do 27 FEB

Beschrijving

Kick-off Young NVTL & Open Podium

 

Deze avond lanceert Young NVTL, een nieuw initiatief vanuit de beroepsvereniging, voor en door jonge landschapsarchitecten. Young NVTL presenteert hun plannen en geven daarnaast een podium om jouw mening te geven over de toekomst van het vakgebied.

 

Young NVTL is een nieuw initiatief vanuit onze beroepsvereniging voor landschapsarchitectuur, voor en door jonge professionals. Bijna afgestudeerden en jonge professionals, Nederlands en internationaal binnen het vakgebied zijn welkom. Young NVTL presenteren hun visie, plannen voor het komende jaar en natuurlijk hoe jij deel kan nemen of actief kan worden bij Young NVTL. En dat kan al deze avond; heb jij een mening over (de toekomst van) landschapsarchitectuur, of wil je iets relevants delen met je vakgenoten? Young NVTL biedt jou graag een podium. Stuur je opzet van een presentatie van rond de 7 minuten en eventuele slides naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Young NVTL zorgen ervoor dat jij je verhaal kunt doen.

 

Programma
19.00 - Presentatie visie en plannen van Young NVTL
19.25 - Open Podium presentaties (geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
20.00 - Borrel in Het Nieuwe Café

 

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night Live! een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut.

Het Nieuwe Café biedt om 18:00 een lichte, vegetarische maaltijd. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.