Lezing plantenkenner Cor Bras

Belgiëlaan 1A5 te Hazerswoude-Dorp
Datum
ma 27 JAN

Beschrijving

OntwerpAcademie start met Podium Boskoop
Vaste plantenkenner Cor Bras geeft eerste lezing op 27 januari a.s.

De OntwerpAcademie, opleider voor (aankomende) groenprofessionals, neemt nieuw initiatief om samen met andere groenaanbieders, Boskoop nog meer op de kaart te zetten als handels- en kenniscentrum voor de groene sector. Onder de naam Podium Boskoop organiseert zij op haar eigen locatie elke maand een leerzame en inspirerende lezing, presentatie of (foto)tentoonstelling. Vaste plantenkenner Cor Bras bijt op maandag 27 januari a.s. de spits af en geeft een lezing over zijn visie op ontwerpen met vaste planten.

Aansprekend onderwijs, inclusief een ruim aanbod aan praktijkopdrachten en stageprojecten, is waar het bij de OntwerpAcademie om draait. Daarnaast organiseert zij uiteenlopende activiteiten die bijdragen aan het delen van kennis en inspiratie. Oprichter Dolf Houtman: “Wij brengen graag mensen bij elkaar. We beschikken over een inspirerend en professioneel netwerk, door onze krachten te bundelen kunnen we Boskoop steviger op de kaart zetten. We starten nu met een lezingenserie die aansluit bij het reeds aanwezige aanbod. Naast onze eigen vakdocenten bieden we professionals uit de groensector een podium om te vertellen over hun specialisatie. Ook bieden we (oud-)studenten de mogelijkheid hun werk bij ons te presenteren.”

Vaste plantenkweker Cor Bras verzorgt maandag 27 januari a.s. een lezing die hij speciaal ontwikkelde voor de OntwerpAcademie: “Mijn grootste doel is het overbrengen van praktische kennis en plezier in tuinieren. De interactie met de toehoorders vind ik erg leuk, ik kan putten uit typische en soms hilarische voorbeelden waardoor de boodschap blijft hangen. Gezonde planten en tuinieren zonder stress, daar gaat het om.”

De toegang voor deze eerste lezing is gratis, aanmelden gewenst. Locatie: Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp. Aanvang: 19:30 uur.
Kijk voor meer informatie op www.ontwerpacademie.nl