PEP werkt!

De vlag kan uit: PEP, voorheen 'de Beroepservaring', zwaait de eerste lichting 'beroepservaren’ deelnemers nog in 2016 uit. Wie had dat begin 2015 verwacht, met de crisis en de forse kritiek op de invoering van de Wet op de Architectentitel nog vers op het netvlies?

2016 09 14 PEP op bouwbezoek

 

PEP heeft tot doel om jonge, pas afgestudeerde architecten, stedenbouwkundigen, tuin- en landschapsarchitecten en interieurarchitecten als aanvulling op de reguliere opleidingen in twee jaar een brede praktijkervaring met het beroep te laten opdoen en hen voor te bereiden op een volwaardige beroepsuitoefening. Een kleine honderd deelnemers (ver)volgt vanaf januari 2017 het geïntegreerde ervaringstraject van PEP zodat inschrijving in het Architectenregister ook voor hen mogelijk wordt.

De stichting PEP is de trouwe partners van het 1e uur, zoals Team V, Benthem en Crouwel Architects, Bierman Henket architecten, de ArchitectenCie, Atelier PRO, Powerhouse Company, Kraaijvanger, West 8 en het Rijksvastgoedbedrijf al meer dan tien jaar zeer erkentelijk voor het volhardende vertrouwen en enthousiasme in het traject van PEP. Ook jonge bureaus zoals Studio Schaeffer, LOLA landscape Architects en Delva landscape Architects zien de meerwaarde van het geïntegreerde programma van PEP. Gezamenlijk werken we met veel plezier en passie aan de invulling van het 2-jarige programma.

Inschrijven voor het eerstvolgende blok van het geïntegreerde programma van PEP kan nog tot 20 december 2016. 11 januari 2017 start het nieuwe Blok van modules. 

Voor informatie over dit bericht kunt u contact zoeken met PEP; Reinder Douwes (tel 06-14380389), Jeroen van de Ven (tel 06-21427004) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Pep