Oproep inschrijving in long-list voor het houden van presentaties in het buitenland en/of voor presentaties aan buitenlandse gasten die Nederland bezoeken.

Bij de NVTL komen regelmatig verzoeken binnen voor het houden van internationale presentaties. Dit kunnen presentaties zijn van Nederlandse (bureau)leden in het buitenland of voor presentaties in Nederland aan internationale delegaties.
Om inzichtelijk te krijgen welke (bureau)leden hiervoor belangstelling hebben, roepen wij ze op om zich aan te melden bij het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In geval van een verzoek worden de geïnteresseerde bureaus per mail benaderd. De presentaties vinden doorgaans plaats bij het lid/bureau dat zich hiervoor beschikbaar stelt, op het secretariaat van de NVTL of op een andere geschikte locatie. Zo nodig worden de reiskosten door de NVTL vergoed.
Bij een presentatie vragen wij om de doelstellingen van de NVTL uit te dragen/te presenteren evenals een breed overzicht van de Nederlandse landschapsarchitectuur en –projecten. Eigen (internationale) projecten kunnen hier uiteraard ook een deel van uitmaken.

Namens de commissie Internationaal,
Maaike Bos