Ook in 2016 zal de NVTL (tezamen met de BNO) aanwezig zijn op de Dag van de Openbare Ruimte.

De DOR wordt gehouden op woensdag 28 en donderdag 29 september, en op wat voor locatie: De DOR is verhuisd van Houten naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Centraal gelegen en prima bereikbaar betekent in potentie nog meer bezoekers (ruim 5000 in 2015). Bezoekers –voor het merendeel ambtenaar- die uw (toekomstige) opdrachtgever kunnen zijn.

Graag maken wij onze bureaus opmerkzaam op de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs

(€ 795,-) een kleine stand te huren (2 x 2m, incl. wanden/vloerbedekking/lunch) op de grootste beurs voor de inrichting van de openbare ruimte van Nederland. In overleg met de organisatie van de beurs zijn er vele mogelijkheden gecreëerd die juist voor kleine bureaus interessant kunnen zijn. Zo is het mogelijk om met meerdere bedrijven samen één stand te huren om zo in de bemensing en kosten te delen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook twee stands ‘aan elkaar plakken’.

De NVTL (en BNO) is aanwezig met een grote stand en zal op één van beide dagen een bureaumiddag organiseren, specifiek gericht op de kleinere bureaus/ZZP’ers, waarin we samen met u willen nadenken/discussiëren over welke ondersteuning vanuit de NVTL gewenst is. Over de inhoud en programma volgt binnenkort meer informatie. Deze bureaumiddag is ook toegankelijk voor potentiele nieuwe bureauleden.

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te presenteren op de Dag van de Openbare ruimte? Ga dan naar http://www.openbareruimte.nl/nl/exposanteninfo#scroll-uw-stand.

Mocht u besluiten deel te nemen, geef dit dan tegelijkertijd door aan het secretariaat van NVTL.