Op maandag 24 maart is het NVTL jaarverslag 2013 'Vernieuwing en vakmanschap' naar alle leden en relaties verstuurd.

De NVTL werkt het hele jaar voor het vak en alle vakgenoten. Met een grote groep leden die zich als vrijwilliger inzetten voor het behartigen van uw belangen in allerlei netwerken en promotie activiteiten. Niet alleen in Nederland maar ook steeds vaker internationaal. Sommige van die activiteiten zijn heel zichtbaar omdat u daar uitnodigingen voor krijgt of er in de Blauwe Kamer of onze digitale nieuwsbrief over leest. Veel van het werk is echter minder zichtbaar maar daardoor voor de beroepsgroep als totaal niet minder relevant.

Het jaarverslag 2013 en de activiteitenkalender voor 2014 laten al deze zichtbare en onzichtbare activiteiten nog een keer in samenhang  zien. Het maakt duidelijk wat de NVTL voor u als lid doet, waar de NVTL naar toe werkt en hoe we invulling willen geven aan de vernieuwde organisatievorm om de vereniging klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

Nog geen lid?

Laat u inspireren door het jaarverslag en bedenk dat de NVTL ook u belangen meeneemt. Met meer leden kunnen wij meer doen. Ook uw steun is daarbij hard nodig. Word daarom vandaag nog lid.