Op 24 en 25 september wordt in Battersea park, Londen, voor de derde keer het prestigieuze beursevenement ‘LANDSCAPE’ georganiseerd; de belangrijkste beurs voor het ontwerp van de openbare ruimte en landschapsarchitectuur in het verenigd koninkrijk. Tijdens de beurs zullen de NVTL en de Nederlandse ambassade de innovatieve kracht van de Nederlandse landschapsarchitectuur presenteren door aanwezig te zijn, de verkoop van boeken en tijdschriften van uitgeverij Blauwdruk en het organiseren van een lezing. De lezing zal gegeven worden door landschapsarchitect Berno Strootman van Strootman landschapsarchitecten en richt zich op de creatieve en conceptuele meerwaarde die juist Nederlandse landschapsarchitecten kunnen inbrengen in projecten.

De deelname aan de beurs en het organiseren van deze lezing is voor de NVTL één van de acties om concreet invulling te geven aan de oproep van leden dit voorjaar om de Nederlandse landschapsarchitectuur juist ook in het buitenland te promoten. De vereniging creëert  zo concrete marktkansen voor de, bij de NVTL aangesloten, bureaus.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website Landscape show UK.

Voor vragen en tips voor andere promotiekansen in het buitenland kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen met Peter Wijnhof van het secretariaat.