Kon je er 30 november niet bij zijn of wil je de presentaties nog eens rustig bekijken? Het verslag van het DSL-symposium DESIGN=RESEARCH over ontwerp als vorm van onderzoek binnen de landschapsarchitectuur staat nu online.

DSL

Zo’n 90 mensen namen op 30 november deel aan het DSL-symposium DESIGN=RESEARCH in Velp. Een geslaagde dag, waarin vooral de breedte van het onderwerp en de verschillende zienswijzen werden geëtaleerd. Een rijke en waardevolle oogst, die ook de noodzaak voor het ontwikkelen van een gemeenschappelijke taal en agenda duidelijk maakt.

Lees het verslag

Impressie van de dag en reacties
Benieuwd naar de sfeer en de eerste reacties op het symposium? Ben ter Mull van Hogeschool Van Hall Larenstein legde de middag vast met zijn camera.

Impressie van de dag

Verder met de oogst
Hoe gaan we verder met de oogst van het Symposium?
De komende maanden maken we een essay-boekje waarin alle bijdragen van de sprekers verwerkt zijn. Daarnaast presenteren we onze gemeenschappelijke ambitie en agenda voor de komende jaren. Meer weten? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.