Met diverse leveranciers van producten en diensten zijn collectieve contracten afgesloten. Daardoor kunnen de leden en bureaus profiteren van fikse kortingen en andere voordelen.

> Gratis abonnement op Blauwe Kamer

Met de Stichting Lijn in Landschap zijn afspraken gemaakt met betrekking tot de afname van het vakblad Blauwe Kamer. Het abonnement bestaat uit een gedrukt blad (4 x per jaar) en een digitaal magazine (8 x per jaar). Alle leden ontvangen het vakblad en E-zine als onderdeel van hun lidmaatschap, ongeacht de hoogte van de contributie. Het abonnement is persoonsgebonden.
 

> Korting op vakblad Tuin en Landschap

Tuin en Landschap is al decennia lang hét toonaangevend vakblad voor hoveniers, tuinarchitecten en gemeentefunctionarissen met openbaar groen in hun portefeuille. Met inspirerende artikelen over sortiment, wetgeving en landschapsprojecten. NVTL en het vakblad werken samen sinds 2007 met het uitbrengen van een tweejaarlijks themanummer over tuinen ontworpen door bij de vereniging aangesloten tuin- en landschapsarchitecten/-ontwerpers. Als lid van de NVTL krijgt u een fikse korting op het abonnement. U ontvangt het blad tweemaal per maand en daarnaast een wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

> Korting bij Norminstituut Bomen

Het Norminstituut Bomen heeft als doel de kwaliteitszorg rond bomen te verbeteren. Het instituut ontwikkelt en standaardiseert kwaliteitseisen, richtlijnen en normen voor werkzaamheden in, rond en met bomen. Dit resulteert in procesmatige, uniforme werkwijzen en toetsbare eisen, zoals uitgewerkt in het Handboek Bomen, de Resultaatsmeter, Boommonitor en de Bomenposters. Het Norminstituut Bomen is onafhankelijk en voert zelf geen advies- of uitvoeringswerkzaamheden uit. De bomenposter ‘Bomen Ontwerp’ is door de NVTL en Norminstituut Bomen samen ontwikkeld.

Via een licentie zijn de instrumenten met korting (500 euro in plaats van 850 euro) beschikbaar voor leden van de NVTL. Ook is er voor leden de mogelijkheid om een hardcopy Handboek Bomen aan de schaffen voor 125 euro in plaats van 185 euro.
Norminstituut Bomen is te allen tijde beschikbaar voor vragen van leden van de NVTL.

> Kantoorbenodigheden

Met Lyreco Nederland B.V. is een collectieve overeenkomst afgesloten. Op alle artikelen uit de catalogus (non-core artikelen) geldt een reductie van 30% op de bruto verkoopprijs. Voor alle core-producten geldt een variabel kortingspercentage van 30 tot wel 70%.
Meer informatie 

> OHRA Verzekeringen

Met OHRA heeft de NVTL aantrekkelijke afspraken gemaakt voor diverse verzekeringen. Maak gebruik van deze collectieve afspraken en profiteer van kortingen op uw zorg-, arbeidsongeschiktheids- en schadeverzekeringen.
Meer informatie 

> Assistance Software

Met het bedrijf Assistance Software zijn collectieve afspraken gemaakt. Het bedrijf is gevestigd te Naarden en gespecialiseerd in het ontwikkelen van administratieve sofware voor de architectenbranche. Op verzoek ontvangt u vrijblijvend informatie over hun producten en diensten. U kunt hiervoor bellen naar 085-2220140 of kijken op de website.

U ontvangt 10% korting bij aanschaf van een programma en tot 15% korting op de aanschaf van een heel softwarepakket. U dient wel aan te geven dat u lid bent van NVTL.

> Pensioenen

De NVTL heeft geen eigen CAO en kent daarom geen verplichte aansluiting bij een pensioenfonds. De aangesloten bureaus kunnen zich vrijwillig aansluiten bij de Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus en daar een pensioenregeling afsluiten voor hun personeel. De uitvoering van de pensioenregeling is ondergebracht bij Syntrus Achmea.

Voor meer informatie kunt u bellen naar het Pensioenfonds voor Architectenbureaus: 020-6072775 of meer informatie teruglezen op de website.