ZP- en Bureaubijeenkomst

Utrecht, Jaarbeurs; Dag van de Openbare ruimte
Datum
do 28 SEP

Beschrijving

BUREAUBIJEENKOMST NVTL/BNSP 

Verzekeren, goed geregeld? & Presentatie NVTL-enquête

Tijd:10:30 – 12:00 uur ZP- en bureaubijeenkomst NVTL+BNSP
Voor wie?: Bureauleden NVTL en BNSP èn max. 2 niet-lid introducés
 
12:15 – 13:00 uur vervolg ZP- en bureaubijeenkomst NVTL, Juliana zaal 5
 
De NVTL is samen met de BNSP en de BNO aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte die op 27 en 28 september in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. We zijn, met de gezamenlijke werkgroep DSO, op Het Plein te vinden waar we informatie over de beroepsverenigingen en de werkgroepen geven. Op 28 september bieden we een bijzondere dagprogrammering voor onze leden en overige geïnteresseerden.

Op donderdag 28 september organiseren NVTL en BNSP tijdens de Dag van de Openbare Ruimte een bureaubijeenkomst over verzekeringen. Hoe en waarom verzeker jij je, wat komt er bij kijken, wegen de kosten op tegen de baten en is het überhaupt op te brengen om je als ( klein) bureau of ZP’er te verzekeren voor  beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid.

Moderator is Joeri de Bekker,OVLS. Sprekers zijn Huub de Graaf (SFA) en Mattijs Winnubst (AON). Deze verzekeringsmakelaar, is na gedegen onderzoek, aangetrokken om basispakketten voor de beroepsvereniging op te stellen en deze aan te bieden.

Uiteraard is er alle gelegenheid om met deze experts in gesprek te gaan, maar van uw kant willen wij graag horen wat uw wensen, eisen en vragen zijn.

Kom naar de bureaubijeenkomst en laat u informeren!

In de tweede helft van de bijeenkomst (bureaubijeenkomst NVTL) worden door Robert Jansen van Marble de resultaten van de jaarlijkse bureauenquête gepresenteerd. Naar aanleiding van deze en eerdere enquêtes is de NVTL bezig met vernieuwing en uitbreiding van wat zij u te bieden heeft. In dat kader is uw aanwezigheid bij deze bureaubijeenkomsten dan ook zeer gewenst voor feedback en om u op de hoogte te kunnen brengen van de vorderingen. Tevens zal Arjan Vergeer een voorstel doen om de ZP-/bureau-lijst op de NVTL website beter/anders in te richten.

Graag heten wij u op donderdag 28 september van hartelijk welkom!

Meld u meteen aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 020–4275590

EN voor toegang tot de beurs via de website van de Dag van de Openbare Ruimte.

Namens de bureaucommissie:

Peter Veenstra & Aviva Joosting-Schulze