18 maart 2020

ONLINE WERKEN TIJDENS  CORONAVIRUS: 'DEEL JE ERVARINGEN'

Inmiddels werkt het bureausecretariaat net als onze collega’s van de BNA, BNI en BNSP allemaal van huis uit. De komende periode organiseren we vanzelfsprekend geen events of bijeenkomsten.

De cursus toekomstbestendig beplanting is  reeds uitgesteld tot na de zomer. We willen graag onze leden een hart onder de riem steken, èn geïnformeerd houden om de komende moeilijke periode goed door te komen.    

Wij wensen iedereen sterkte en vooral gezondheid toe!

NVTL Bureauteam 

WIllemijn Ter Hart, Lucie Nijsen en Selinda Stompé

 

ONLINE HELPDESK

Voor architecten en professionals in de wereld van ontwerp en bouw kan een thuiskantoorsysteem een uitdaging zijn, gezien het feit dat sommige dagelijkse taken bestaan uit het inspecteren van de bouwplaats, het bespreken van technische beslissingen en het houden van bijeenkomsten met mensen, van klanten tot materiaalleveranciers. Daarom willen we graag meer weten over de uitdagingen en mogelijkheden die een quarantaine voor uw praktijk met zich meebrengt.

Laat uw opmerkingen hieronder achter. Alle reacties zullen in overweging worden genomen voor een vervolgartikel

mailto:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WIJ PLAATSEN HIER ALLE VRAGEN, INPUT EN FEEDBACK 

 

Hieronder nuttige links:

Coronadossier met handreiking voor werkgevers. Van checklist risicobeheersing tot bedrijfscontinuïteitplan: www.mkb.nl/corona.

Voor bureaus, eenmanszaken en freelancers staat KVK/Coronaloket ter beschikking voor meer informatie.

Via de nieuwsbrief van de SFA Stichting Fonds Architectenbureaus is ook nadere informatie verstrekt die we op de website hebben gedeeld.